Valós épület felmérési adatok, mindig kéznél.

Az OrthoGraph egy BIM alapú épületdokumentációs rendszer, integrációs lehetőségekkel. Mérje fel ingatlana aktuális állapotát, majd kövessen nyomon minden változást az élő BIM modellben, egyetlen eszközzel kint, a helyszínen.
Érje el a BIM modell bármelyik elemét, változtassa annak bármilyen adatát könnyedén akár a helyszínről, akár az irodádban.
 
Tudjon meg többet az OrthoGraph előnyeiről. 

Vegye át az irányítást, majd tartson kézben mindent!

Általában a megvalósulási dokumentációk 5-10%-ban eltérnek az eredeti tervektől. 10%-os eltérés akár már az adott épület teljes bekerülési költségével is felérhet annak teljes életciklusa alatt (30-50 év).

Ingatlanok bérbeadása esetén az így elvesztegetett területet jelentős bevételkiesést jelenthet, mind e közben ezeket továbbra is fűteni, karbantartani, festeni, takarítani stb. kell a valós méretükben.

Vegye át az irányítást, és kövessen nyomon minden változást könnyedén BIM alapú rendszerünk segítségével. Használja a BIM modellt elemek felleléséhez és adataik frissítéséhez már a helyszínen is.

Keressen többet ingatlanaival

Standardizálja az ingatlanok felmérési és értékelési módját értékelési űrlapok segítségével. Az OrthoGraph Cloud minden, a felmérés során mért adatot egy egységesített és központosított adatbázisban tárol, a könnyű elérés érdekében. Ezek az adatok remek kiindulási alapot adnak a további elemzésekhez, és segítenek abban, hogy az ingatlanokat a lehető legjobb módon hasznosíthassa.

Nézze meg működés közben!

Demo igénylése

Tekintsen be a falak mögé

Készítsen pontfelhőket, mérjen fel és rögzítsen minden részletet az ingatlanáról annak épülése, vagy renoválása közben. A felmért modellek, pontfelhők és további részletek bármikor könnyedén elérhetők az összes mért adattal együtt.
A Leica BLK360 3 mm-es pontossággal készíti a felméréseket ingatlanáról.

Bővítse ki vállalatirányítási (ERP) rendszerét

Vigye magával ingatlanai BIM modelljeit a helyszíni munkákhoz. Integrálja a már meglévő ERP megoldásait (pl. ingatlanüzemeltetés, karbantartás, leltár, ingatlanhasznosítás, épületautomatizálás stb.) az OrthoGraph-al. Így ezek egy teljes körű és részletes grafikai, valamint felmérési megoldással egészülnek ki már a helyszínen, vagy az irodádban.

Használja az OrthoGraph BIM modelleket a meglévő ERP rendszere részeként az OrthoGraph integrált webes böngészője által.

Találjon meg minden rögzített berendezést egyszerűen, találja meg azok helyét a BIM modellben vagy épp fordítva.

Alapozza számításait és kiértékeléseit élő, valós adatokra, melyek gyorsan és pontosan állnak elő.

Hasznosítsa ingatlanait valós és pontos adatok alapján

Rögzítse jelenlegi épületei állapotát. Készítsen részletes pontfelhőket, hozzájuk igazított panorámaképet (mind hagyományosat és hő képet is) a Leica BLK360 segítségével. Hozzon létre rendkívül pontos BIM modelleket további felhasználásra. Végezzen méréseket bárhol és bármikor. Az OrthoGraph a valós méreteket és arányokat biztosítja az Ön ERP rendszere számára.

Rögzíts szöveges és számadatokat, csatoljon fotókat minden fizikai elemhez, a 3D-s grafikai modellek kiegészítéseként. Minden adat azonnal elérhető a kollégái számára az irodában.
A Leica BLK360 szerves része az OrthoGraph termékcsaládnak.

A teljes biztonság adott

Az OrthoGraph szervere Magyarország egyik legnagyobb szerver farmján került elhelyezésre. Az adatcsere a mobil készülékek és a központi adatbázis között erős, SSL szabványú adatkapcsolaton keresztül történik. Bár ez a legtöbb előírásnak és követelménynek megfelel, vannak azonban esetek, ahol még ennél is nagyobb adatbiztonságra van szükség.

Tartson mindent a saját birtokában! Az OrthoGraph Cloud áthelyezhető saját szerverére is, ekkor a mobilalkalmazás ahhoz fog kapcsolódni – még akkor is, ha az csak intraneten érhető el.

Testre szabva az igényeihez

Határozza meg felmérési igényeit. Az OrthoGraph testre szabható az információk megfelelő tárolásához és visszanyeréséhez az Ön ERP rendszere számára. Minden rögzített adat elérhető web böngészőn keresztül is, valamint minden grafikai elem adatai közvetlenül elérhetőek az Ön már meglévő ERP rendszeréből is. Vegye használatba a BIM grafikai információkat a munkafolyamatai során, közvetlenül a helyszínen vagy az irodában is.
A minimálisan előírt integrációs információk mellett, az OrthoGraph további adatokat is képes tárolni, így kollégái a helyszínen is elérhetik azokat még akkor is, ha nem áll rendelkezésre internet.

Ne aggódjon: válassza ki az egyiket a többszintű SLA szerinti hibakezelési szolgáltatásunkból, így az integrált rendszere mindig biztos kezekben fog futni.

Gyors kezdés alacsony indulóköltséggel

Az OrthoGraph használatra kész jelenlegi formájában is. Telepítse, használja és az integrációt folyamatában később is ráér megtenni. Professzionális csapatunk készen áll arra, hogy egy gyors oktatással kollégái egyszerűen elsajátíthassák az optimális használat lépéseit.

Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal e-mailen vagy telefonon munkaidőben, vagy böngéssze Tudástárunkat, ha még több információra lenne szüksége.

Prémium terméktámogatásunk biztosan nem hagy megválaszolatlan kérdést. Itt vagyunk, hogy segítsünk.

Amikor egy teljes megoldásra van szüksége

Minden olyan eszközzel segítjük a munkáját, amely a precíz ingatlanfelméréshez szükséges. Legyen az akár szoftver, akár hardver.

Kapjon minden kérdésére választ.

Böngésszen Tudástárunkban.