Switch to English:

Az épületüzemeltetés során a legtöbb ingatlantulajdonos csak hozzávetőleges adatokkal rendelkezik az ingatlanáról. Még ha épp elkészült egy új beruházás, akkor is legtöbbször csupán az eredeti tervekből frissített – általában nem túl pontos – megvalósulási dokumentáció áll rendelkezésre. Ez ráadásul hetek alatt avul el az új bérlők, felhasználók érkezésével, használatba vétellel. Az OrthoGraph technológia pontos és folyamatos rálátást enged bármilyen új, vagy meglévő ingatlanra annak 3D BIM modelljén és részletes grafikus eszközleltárán keresztül – mindezt egyszerűen naprakészen tarthatóan.

Az ön épületei legjobb teljesítményt nyújtják? A költségszámítások precíz, valós adatok alapján történnek? Van arra becslése, hogy mekkora fejlődési tartalékkal rendelkezik?

Töltse ki a lenti táblázat szerkeszthető mezőit az épületei adataival, állítsa be, hogy mekkora megtakarításra számít, nyomtassa ki az eredményeket és kezdődhet az ötletelés kollégáival. Teljesen meg vagyunk arról győződve, hogy az épületek teljes digitális irányítása a szolgáltatások jelentős javulását eredményezi.

Épületek nettó területe m2 Eszközleltár várható mérete tétel Számítási pénznem::

A megtérülési számítások alapjául az alábbi paramétereket vettük figyelembe:

Megtakarítási elem Megtakarítási eszközök részletes bemutatása Érintett
épületrész
évente
Várható
megtak.
Egységár Éves
megtakarítás
Költségcsökkentés épületrészek felújításán / átalakításán Felújítás tervezés a valós állapotok tételes figyelembe vételével, majd a valós mennyiségek elszámolása. Felújításokat, átépítéseket megelőzően érdemes rögzíteni az érintett berendezések és helyiségek állapotát. Itt megadható, hogy melyek azok az eszközök, helyiségek, amelyek állapotuknál fogva nem igényelnek cserét vagy felújítást. Ezen felül a tendereztetéshez szükséges mennyiségek - beleértve a várható hulladékmennyiségeket is - azonnal rendelkezésre állnak az OrthoGraph Excel kimenetéből. A felújítás során az OrthoGraph pontos mennyiségekkel szolgál az elszámolásokhoz, miközben az Üzemeltetési BIM is előáll. Kevesebb eszközcsere, átépítés gyorsabb munkavégzést is jelent, azaz hamarabb újra termelésre fogható az épületrész. % % /m2 1 234 567
Jobb ingatlanhasznosítás, kevesebb leállás, jobb szolgáltatási szintek és költségfelosztás A helyiségek valós felosztásának megismerése és áttervezése a teljesítményt szem előtt tartva. Színezet grafikus kimutatások az üzemeltetés használatában. Az ingatlanhasznosítás jelenlegi teljesítménye (hasznos / szervíz terület) azonnal mérhető, valamint a pontos alaprajzok a bérlők számára pontosan tervezhető, jobb kihasználtságú hasznos területeket biztosítanak, amelyek által jobb értéken értékesíthető mind az iroda, raktárterület vagy akár a belső felhasználású betegkezelési vagy gyártói terület. A korszerű digitális technológia piaci versenyelőnyt biztosít.

Grafikus tervezés és elemzés a valós üzemeltetési adatok alapján. Az OrthoGraph felhasználható alaprajzi színezett kimutatások készítéséhez, élő mérési adatok megjelenítéséhez a 3D modellben mind színek mind szöveges adatok megjelenítésével, mely érkezhet bármilyen külső forrásból, pl. BMS vagy CAFM/IWMS rendszerekből is.
% % /m2/hó 1 234 567
Pontos bérleti díjak szerződése valós használt területek alapján Bérleti szerződések optimalizálása valós adatok alapján. Az ismert bérleti terület jellemzően 5-10%-ban tér el a valóságtól. Csak azon szerződések áttekintése, ahol a bérelt valós terület jelentősen meghaladja a szerződés szerinti értéket, vagy szerződés újrakötéskor / bérbeadáskor a valós területe alapján megkötni azt, folyamatos bérletidíj növekedést eredményez. % % /m2/hó 1 234 567
Hatékonyabb épületüzemeltetés, központi ingatlantudás Navigáció a karbantartási pontokhoz majd javításuk digitális támogatással, szolgáltatási szerződések valós terület és anyagtípusok alapján. Minden változás a helyszínen rögzítve, épp amikor történnek. Anyagköltségek csökkentése kb. 10%-kal a megfelelő berendezések javítása miatt, valamint a javítási munkák egyszerűbb megvalósítása miatt; a karbantartási személyzet munkájának csökkentése 20-30%-kal a megfelelő berendezéshez való egyszerű navigáció által, ahová már a megfelelő alkatrészekkel és eszközökkel felszerelve jelenik meg a digitálisan elérhető anyagok által felkészítve; a karbantartási munkavégzésnél digitális anyagok csökkentik a munkavégzés idejét, míg növelik a munkaminőséget (előzőekben készített fotók, karbantartási videók stb.); Takarítási szolgáltatások 10-20% - beleértve akár SLA kontrollt - továbbá megnövelt szolgáltatási minőség. Az épületinformációk a központi Digitális Ikerben kerülnek rögzítésre, nem a karbantartói személyzet fejében gyűlik. % % /m2/hó 1 234 567
Az épületek újramérése és leltározása Épület és leltári, berendezésváltozások követése, újramérése legalább 5 évente. Ezt teljes egészében kiváltja az OrthoGraph folyamatos napi használata. Ráadásul ezáltal nem az emberek fejében gyűlik az épület információ, hanem egy központi digitáls adattárban, a digitális ikerben (Digital Twin). Ezen változások követése 3-5 évente teljes felmérési és leltározási igényt jelentene, ha nem lenne a napi munkafolyamatok részeként már az OrthoGraph-ban folyamatosan elvégezve. % 1 234 567

Az alábbi táblázatban megtekintheti, hogy Önnek mennyi idő alatt és milyen mértékben térülhet meg az OrthoGraph üzemeltetési BIM technológia használata. A költségszámítások, és így a megtérülési számítások, valamint az időbecslés csak hozzávetőlegesek. A pontos számok függenek a technológia további használati lehetőségeinek kiaknázásától is, további egyéb paramétereken felül.

Eredmény Érték
Teljes várható éves megtakarítás 0 /év
Teljes várható felmérési és leltározási idő 0 hét
Teljes várható bekerülési költség az első évre 0
Teljes várható éves költség a további évekre 0 /év
Várható megtérülés az első évben 0-szeres
Várható megtérülés a további évekre 0-szeres évente

A becslés tartalmaz minden olyan tételt, ami rendszerint szükséges ahhoz, hogy az OrthoGraph Üzemeltetési BIM felmérésre kerüljön, üzembe állítsuk, és üzemeltessük:

Az OrthoGraph rendszere ezeket a megtérülési számokat (ROI) képes önmagában is nyújtani, felhasználva az Excel és IFC/DXF kimeneteit, külső rendszerrel való mélyebb integráció nélkül is. Ennek felmérésre javasoljuk a rendszer bevezetését egy kiválasztott épületre, pilot projekt keretében.
Kérjük lépjen velünk kapcsolatba egy – akár a teljes portfolióra, akár a pilot rendszerre vonatkozó – testre szabott árajánlat elkészítéséhez.

A fenti számítás és a hozzá kapcsolódó becsült projektdíjak eléréséhez kérjük kattintson az Érdekel! gombra. Segítségével meg tudja adni email címét, ahová az eredményeket azonnal elküldjük.

Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy el tudjuk önnek küldeni az imént elkészített kalkulációját. Kérjük hogy osszon meg velünk néhány adatot magáról, és cégéről, hogy felajánlhassunk önnek egy személyre szabott élő (on-line) termékbemutatót, és esetleg egy ajánlatot is.

Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy el tudjuk önnek küldeni az imént elkészített kalkulációját.

Result Amount
Beszélgetés kezdeményezése